PLOOM ЧИ НІ? 

Де я можу використовувати розігрітий тютюн?

10:40 AM - 01.05.2024

Перед вживанням Ploom, ми радимо вам переконатися, що в місцях, де ви збираєтесь його використовувати, не діють ті самі правила, що й для звичайних сигарет. Це зовсім не означає, що ви не зможете насолоджуватися улюбленими ритуалами куріння з Ploom X Advanced — важливо лише пам'ятати, де ви знаходитесь і хто вас оточує.

Використання пристроїв для нагрівання тютюну, таких як Ploom X Advanced, має дуже очевидну перевагу над звичайними сигаретами. Його унікальна технологія означає, що стік нагрівається, а не горить, що позбавляє вас та оточуючих вас людей від табачного диму. Це робить використання стіків Sobranie менш нав'язливим, порівняно з традиційними сигаретами, де б ви не знаходилися¹.

Чи можу я використовувати нагрітий тютюн в приміщенні?

Ви можете насолоджуватися Ploom X Advanced разом зі стіками Sobranie у себе вдома чи в машині, коли забажаєте. Більше того, ви можете робити це, знаючи, що, оскільки ви використовуєте нагрітий тютюн, найбільше, що помітять оточуючі - це теплий аромат тютюну: немає диму і менше тютюнового запаху¹, який залишається на одязі².

Також це означає, що вам більше не доведеться курити на вулиці, щоб уникнути дискомфорту для друзів та рідних.

Чи можу я використовувати нагрітий тютюн в інших місцях?

Знову ж таки, це залежить від місця, де ви перебуваєте. У більшості робочих місць є свої правила щодо куріння як всередині, так і зовні, і, ймовірно, там є спеціально відведені місця для куріння. З розвитком технології нагрівання тютюну, можливо, одного дня з'явиться можливість непомітного куріння Ploom за робочим столом, але завжди краще спершу перевірити, чи це дійсно можливо. 

Щоб дізнатися, чи можете ви курити Ploom X Advanced в автобусі або поїзді, ми радимо ознайомитися з правилами відповідних транспортних компаній. Такий самий підхід слід використовувати, щоб з'ясувати, чи  можна курити в пабах та ресторанах. Правила можуть відрізнятися, в залежності від місця - десь передбачені спеціальні зони для куріння, а десь ви можете насолоджуватися нагрітим тютюном просто за обіднім столом.

Ploom створює технологію, яка робить насолоду насиченим тютюновим смаком менш помітною та нав’язливою для інших, ніж куріння звичайної сигарети. А оскільки Ploom X Advanced невеликий і розроблений, щоб непомітно поміститися у вашу долоню, ви також зможете насолоджуватися насиченим смаком тютюну в багатьох місцях на відкритому повітрі – від пляжу до пабу, в саду, на музичних фестивалях чи просто гулячи по вулиці.

Час вибирати Ploom у якості вашого бажаного продукту для тютюнового задоволення та чистого повітря! Дізнайтеся більше про всі нові технології в пристрої Ploom у статті «Представляємо Ploom — де технології зустрічаються зі стилем»

¹ Порівняння з курінням сигарет. На основі тестування сенсорної панелі, що порівнює інтенсивність тютюнового запаху сигаретного диму та пари від репрезентативних зразків тютюнових стіків із підігрівом Ploom X Advanced.

² Порівняння з курінням сигарет. На основі тестування сенсорної панелі, що порівнює запах і гедонічну інтенсивність сигаретного диму та пари з репрезентативних зразків тютюнових стіків Ploom X Advanced.

Переглянути всі статті блогу

Наші останні новини та оновлення