БРЕНД

Історія Ploom

12:30 AM - 01.05.2024

Історія Ploom

Ploom - це глобальний бренд, що зародився в Каліфорнії і отримав подальший розвиток в Японії.

Ідея Ploom виникла як відповідь на потребу знайти альтернативу традиційному курінню, пропонуючи варіант, який потенційно може завдати менше шкоди здоров'ю, порівняно зі звичайними сигаретами. З метою запропонувати дорослим курцям більш свідомий спосіб насолодження тютюном, не обмежуючи при цьому інтереси оточуючих, Ploom розробив технологію нагрівання тютюну, яка зменшує ризики¹, пов'язані з курінням.

Коли було засновано Ploom?

Ploom розпочав своє життя як стартап у Сан-Франциско в 00-х роках, коли його засновники почали шукати спосіб вивільнити весь смак і аромат тютюну, не спалюючи його.

Історія тютюну для нагрівання Ploom - це частина наукової подорожі до вільного від тютюнового диму, з меншим запахом тютюну та безпопільним тютюновим задоволенням, яка розпочалася понад 50 років тому.

Історія бренду Ploom, десятиліття, присвячене інноваціям

У 2013 році Ploom з гордістю представив свій перший тютюновий продукт з підігрівом на японському ринку. Відтоді інновації були в центрі уваги, і Ploom продовжив випуск Ploom S у 2019 році та Ploom X Advanced у 2021 році.

Ploom X Advanced встановлює стандарт для отримання насиченого аромату тютюну без диму, попелу та з меншим запахом тютюну².

Філософія Ploom

Ploom прагне розширити вибір для дорослих курців, які шукають насолоди від тютюну зі зниженим потенціалом ризику¹. Компанія досягла цього, поставивши науку та інновації в основу всього, що вона робить.

Від перших пристроїв для нагрівання тютюну до нового покоління Ploom X Advanced, Ploom прагне створювати унікальні технологічні рішення. Це стосується всього, починаючи з витонченого і стильного зовнішнього вигляду Ploom X Advanced, до ексклюзивної технології HeatFlow всередині нього. Це також розповсюджується на весь процес створення стіків Sobranie, від насіння до стіка.

Ploom оцінила все: від зменшення вмісту шкідливих речовин¹ до того, як перехід на нагрітий тютюн може позитивно вплинути на особисту гігієну та навколишнє середовище - вдома, на роботі, в машині чи в дорозі.

Це означає, що ви можете насолоджуватися тютюном, знаючи, що після його вживання у вас залишиться менше запаху з рота та на одязі⁴, не кажучи вже про менш помітні плями на зубах⁵.

Також приємно усвідомлювати, що оскільки Ploom X Advanced виробляє менше тютюнового запаху², він більше підходить для використання в приміщенні і є менш нав'язливим для оточуючих⁶.

Якщо вам цікаво дізнатися більше, ознайомтеся з Ploom X Advanced у нашому блозі "Представляємо Ploom - де технології поєднується зі стилем".

¹ Зменшення в середньому на 90-95% 9 токсичних речовин*

Ploom X Advanced — це наш інноваційний пристрій нагрівання тютюну, який, на нашу думку, має великий потенціал як продукт із зниженим ризиком порівняно з курінням сигарет.

Ploom X Advanced демонструє в середньому 90-95% зниження рівнів 9 компонентів, рекомендованих Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) для зменшення сигаретного диму.

Важливо: це не означає, що використання Ploom X Advanced є безпечним або усуває ризики для здоров’я чи залежності, пов’язані із вживанням тютюну. Жоден тютюновий виріб не є безпечним.

* На основі наявних даних, отриманих машиною, у яких порівнюються 9 шкідливих компонентів, рекомендованих ВООЗ для зменшення сигаретного диму, виміряних у диму стандартної еталонної сигарети (1R6F) і пари від Ploom X Advanced.

² Порівняння з курінням сигарет. На основі тестування сенсорної панелі, що порівнює інтенсивність тютюнового запаху сигаретного диму та пари від репрезентативних зразків тютюнових стіків із підігрівом Ploom X Advanced.

³ Порівняння з курінням сигарет. На основі тестування сенсорної панелі, що порівнює інтенсивність запаху сигаретного диму та пари від репрезентативних зразків тютюнових стіків Ploom X Advanced.


⁴ Порівняння з курінням сигарет. На основі тестування сенсорної панелі, що порівнює запах і гедонічну інтенсивність сигаретного диму та пари з репрезентативних зразків тютюнових стіків Ploom X Advanced.

⁵ Порівняння з курінням сигарет. На основі порівняння кольорів зубів великої рогатої худоби, які піддалися впливу сигаретного диму та випарів із репрезентативних зразків нагрітих тютюнових стіків Ploom X Advanced.

⁶ На основі даних JTI, що порівнюють присутність вибраних компонентів у повітрі приміщення після використання Ploom X Advanced і після куріння сигарет за однакових умов.

Переглянути всі статті блогу

Наші останні новини та оновлення