ВСЕ ПРО ТЮТЮНОВІ СТІКИ SOBRANIE

Як довго служать стіки Sobranie?

10:15 PM - 01.05.2024

Якщо ви обрали технологію нагрівання тютюну в якості альтернативи традиційним сигаретам, то тютюнові стіки здадуться вам знайомими. Тютюнові стіки Sobranie, які працюють виключно з Ploom X Advanced, дають вам перевагу довшого фільтра для ще більш м'якого смаку тютюну.

Отже, коли ви оберете цей новий, більш свідомий спосіб насолоди тютюном, ви будете цінувати його ще більше. Тому що тютюнові стіки Sobranie виготовляються зі справжнього листового тютюну.

Якою б не була ваша мотивація для такого кроку, з тютюновими стіками Sobranie та Ploom X Advanced ви зможете насолоджуватися тютюновим смаком без диму.

Як довго тримаються стіки Sobranie?

Тютюнові стіки Sobranie виготовляються з використанням ActivBlend – листової тютюнової суміші, створеної спеціально для реагування на нагрівання, а не горіння, тому кожен тютюновий стік забезпечує смак від першої до останньої затяжки, тобто приблизно 5 хвилин. Наша фірмова суміш ActivBlend виготовлена ​​з високоякісної тютюнової суміші, включаючи сорти Virgina, Burley та Oriental, з додаванням тютюнової пластинки, щоб надати більше автентичного смаку справжнього тютюну. Щоб забезпечити різноманітні смаки, ми обробляємо тютюн і додаємо ароматизатори, надаючи йому смакові нотки, які переходять від насиченого підсмаженого тютюну до ментолової прохолоди.

Якість розігрітого тютюну можна порівняти лише з різноманіттям доступних смаків. Кожна упаковка 20 стіків Sobranie створена, щоб забезпечити смак, незалежно від того, чи шукаєте ви активні насичені тютюнові ноти, ментолові чи фруктові смаки.

Ploom X Advanced активний протягом 5 хвилин після того, як ви його вмикаєте, тож ви можете розслабитися і насолоджуватися улюбленою сумішшю стільки, скільки вам цього хочеться.

Оберіть свою упаковку!

Всього існує 5 унікальних смаків стіків Sobranie, які ви можете обирати залежно від своїх уподобань, настрою або як вино до їжі.

Tan — насичений і яскравий аромат тютюну з відтінками (аромату) меду та кави.

Gold — м'який і солодкий, насичений аромат тютюну з відтінками чаю, сіна.

Або оберіть один з наших індивідуальних ароматів, які розкриваються в спалаху інтенсивного фруктового або ментолового смаку, коли капсула всередині фільтру роздавлюється.

Доступні у 3 варіантах:

Purple Option - делікатний і добре збалансований аромат з ніжною, солодкою тютюновою ноткою, з ягідними, фруктовими та мятними відтінками. Вибух ягідного смаку відкриває шлях до свіжого та прохолодного відчуття у роті.

Green Option - це освіжаючий аромат пари з домінуючою м'ятою, легкими тютюновими нотами та солодкими фруктовими відтінками, відчувається м'ятний присмак.

Baize Option пропонує вибух фруктового аромату з грушевими відтінками. Він добре збалансований тютюновими та м'ятними нотами, дарує достатню солодкість та освіжаюче відчуття у роті.

І хто сказав, що ви маєте обмежуватися лише одним смаком? Врешті-решт, різноманіття - це справжня спеція життя! Тож чому б не спробувати поєднувати різні тютюнові палички залежно від вашого настрою: від ранкового фруктового аромату, насиченого тютюнового смаку в середині дня, до ментолового після вечері.

Підібрати стіки ви можете за допомогою короткого керівництва, в якому вони порівнюються за такими характеристиками як смак тютюну, інтенсивність та складність. 

Купити стіки

Щоразу, коли вам потрібно поповнити запас стіків Sobranie, це можна зробити швидко й просто в інтернет-магазині Ploom, де ви знайдете все, що вам потрібно, а також безкоштовну доставку для замовлень на суму понад 500 грн.

Ви також можете знайти тютюнові стіки Sobranie у місцевому тютюновому кіоску, супермаркеті чи магазині Ploom, які можна знайти за допомогою інструмента пошуку онлайн-магазину.

Якій би тютюновій суміші чи смаку ви не надавали перевагу, серед стіків Sobranie точно знайдетьс той, який вам сподобається.

Переглянути всі статті блогу

Наші останні новини та оновлення