АЛЬТЕРНАТИВИ КУРІННЮ СИРАГЕТ

Альтернативи куріння

11:10 AM - 01.05.2024
Дорослі курці все частіше цікавляться альтернативами традиційному курінню. Незалежно від того, чи курите ви готові сигарети, чи вам більше подобається робити самокрутки з розсипчастого тютюну і паперу, ви, ймовірно, чули про альтернативні продукти для куріння.

Серед альтернатив виділяють три категорії: тютюн з підігрівом, вейпінг і нікотинові пакети. Завдяки технічним інноваціям за останні 50 років, ці категоріх стають ще більш популярними. 

Зважений вибір

Усі альтернативи курінню сигарет відображають глобальну тенденцію переходу дорослих курців на менш ризиковані¹, порівняно з традиційними сигаретами, методи куріння, які також є менш нав'язливими для оточуючих. 

Пасивне куріння - це важливий аспект і в цьому сенсі пристрої нагрівання тютюну, такі як Ploom X Advanced, виглядають вдалим рішенням. Наші ексклюзивні стіки Sobranie, розроблені для Ploom X Advanced, нагріваються завдяки нашій унікальній технології HeatFlow. Стік ніколи не контактує з нагрівальним елементом, тобто він ніколи не горить і тому попіл та дим не утворюються.

Продукти для вейпінгу, можливо, більш відомі, ніж пристрої для нагрівання тютюну, але тільки тому, що вони з'явилися на ринку першими. Різниця між ними полягає в тому, що вейпи працюють з рідиною, яка не містить тютюну і може містити або не містити нікотин.

Нікотинові паучі відрізняються тим, що вони не містять тютюну та не утворюють дим при використанні. Щоб отримати задоволення від ароматного нікотину, пауч потрібно розмістити під губою, поруч із яснами. Це можна зробити в будь-який час і в будь-якому місці.

Різні типи куріння

Всі продукти, які сьогодні розглядаються як альтернатива курінню - прилади нагрівання тютюну, вейпи та нікотинові паучі -  не створюють дим при використанні.

Для тих, хто шукає бездимний спосіб насолодитися табачним смаком, Ploom X Advanced і тютюнові стіки Sobranie – це ідеальне рішення. В асортименті стікіи представлені два класичні табачні смаки, що відрізняються за інтенсивністю від глубоких і інтенсивних, до легких та ніжних. Також є три варіанти смаків, які розкриваються у вибуху інтенсивних фруктових і ментолових нот при стисканні капсули всередині фільтра. Таким чином, ви можете насолоджуватися різноманіттям смаків в залежності від настрою.

У статті "Як довго служать стіки Sobranie?" міститься додаткова інформація про ці сучасні бездимні тютюнові стики.

З іншого боку, вейпи виділяють пару через інгредієнти в використаній рідині, що видно всім навколо. А нікотинові паучі не нагріваються, отже, не видають диму та пару.

Зробіть наступний крок у своїй курильній подорожі

Якщо ви належите до зростаючої кількості дорослих курців, які шукають альтернативи курінню, які є більш дбайливими для оточуючих, ви можете дізнатися більше про розвиток пристроїв для нагрівання тютюну та компанію Ploom у цій статті "Історія тютюну з нагріванням".

¹90-95% зниження в середньому 9 токсичних речовин*

Ploom X Advanced — це наш інноваційний пристрій нагрівання тютюну, який, на нашу думку, має великий потенціал як продукт із зниженим ризиком порівняно з курінням сигарет.
Ploom X Advanced демонструє в середньому 90-95% зниження рівнів 9 компонентів, рекомендованих Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) для зменшення сигаретного диму.

Важливо: це не означає, що використання Ploom X Advanced є безпечним або усуває ризики для здоров’я чи залежності, пов’язані із вживанням тютюну. Жоден тютюновий виріб не є безпечним.

* На основі доступних даних, отриманих машиною, що порівнюють 9 шкідливих компонентів, рекомендованих ВООЗ для зменшення сигаретного диму, виміряних у диму стандартної еталонної сигарети (1R6F) і пари від Ploom X Advanced.

Переглянути всі статті блогу

Наші останні новини та оновлення