РОЗІГРІТИЙ ТЮТЮН

Отже, чи горить розігрітий тютюн?

12:40 AM - 01.05.2024

Поговоримо про тютюнову термінологію

Наукова термінологія, пов'язана з темою тютюну, може дещо заплутати, особливо тих дорослих курців, які вперше розглядають альтернативні методи куріння.

Такі слова, як "горіння", згорання", "пара" та "контроль температури", постійно виникають у свідомості. Повернутися до основ може допомогти короткий огляд трьох найпопулярніших стилів "куріння", які сьогодні домінують у споживанні тютюну:

 

  • Сигарети існують уже декілька десятиліть, і цікаво задуматися про температуру, при якій горить тютюн. Зазвичай температура нагрівання тютюну сигарети досягає 800°C, що призводить до горіння тютюну та паперу, утворюючи знайомий всім дим, запах і попіл.
  • Вейпінг - альтернатива курінню, проте в цьому процесі не використовується тютюн. Вейпінг об'єднує різноманітні пристрої, від електронних сигарет до модів та капсул, які працюють на електронних рідинах. Температурний контроль у вейпінгу - це функція, що дозволяє користувачам встановлювати межі температури від 100 до 315°C, що особливо цінується досвідченими вейперами. Для більш глибокого вивчення альтернатив курінню, рекомендуємо прочитати статтю "Альтернативи курінню".
  • Нагрітий тютюн - пристрої, подібні до Ploom X Advanced, є новою альтернативою курінню. Як і вейпи, вони мають великий потенціал як продукти з меншим ризиком¹. Пристрої розроблені таким чином, щоб звільнити вас від диму і попелу, а також залишити менше запаху тютюну² - не лише для вашої потенційної користі, а й з огляду турботи про оточуючих вас людей. Ploom X Advanced працює з тютюновими стиками Sobranie, і головна особливість полягає в тому, що вони нагріваються, а не спалюються.

Розігрітий тютюн – час розпрощатися з горінням

У Ploom ми зосередилися на потужності, а не на вогні. Це перевернуло уявлення про те, як можна насолоджуватися смаком тютюну. Технологія Ploom X Advanced HeatFlow створює температуру нагрітого тютюну 316°C. Підвищуючи температуру тютюнових стіків Sobranie без їхнього спалювання, все, що вивільняється, - це насичений тютюновий смак і ніжний аромат тютюну.

Слова "горіння" та "нагрівання тютюну" не застосовуються, коли мова йде про Ploom X Advanced, так само як і слова "дим" та "попіл". Це чудова новина, якщо ви працюєте з домашнього офісу і хочете попрощатися з димовим туманом і переповненими попільничками.

Використовуючи теплову енергію, а не вогонь, Ploom X Advanced дозволяє вам насолоджуватися нагрітим тютюном зі скороченням викидів 9 токсичних речовин¹ на 90-95% в середньому. Саме тому ми називаємо Ploom X Advanced продуктом зі зниженим ризиком.

Ploom X Advanced - це сучасний підхід до задоволення від тютюну. Пристрій також оснащений функціями, які можна очікувати від інноваційної технології. Наприклад, IntuiTouch, який надає вам світлодіодні сповіщення, тактильний зворотний зв'язок і робить його простим у використанні.

З Ploom X Advanced ви можете насолоджуватися зручністю, коли вам не потрібно турбуватися про дим, який ви виробляєте. Пристрій виробляє менше тютюнового запаху² порівняно з сигаретою, тому ви та всі навколо оціните, що він більше підходить для використання в приміщенні та менш нав'язливий для оточуючих³ - це означає, що вам не потрібно виходити з автобусної зупинки під час дощу, щоб насолодитися справжнім тютюновим ароматом.

Температура випарування порівняно з нагрітим тютюном

Сигарети, вейпи та розігрітий тютюн виробляють пару, яку потрібно вдихати, але важлива не лише температура. Це технологія, і коли справа доходить Ploom X Advanced і тютюнових стіків Sobranie, причина, чому немає диму, попелу та менше запаху тютюну², полягає в тому, що вони ніколи не контактують з джерелом тепла.

Готові відкрити для себе розігрітий тютюн? Ми зробили це можливим, завдяки прокату Ploom. Просто зареєструйтеся, і ми доставимо набір Ploom X Advanced прямо до вашого дому, щоб ви могли комфортно насолодитися сучасним тютюном.
¹ Зменшення в середньому на 90-95% 9 токсичних речовин*

Ploom X — це наш інноваційний пристрій нагрівання тютюну, який, на нашу думку, має великий потенціал як продукт із зниженим ризиком порівняно з курінням сигарет.

Ploom X демонструє в середньому 90-95% зниження рівнів 9 компонентів, рекомендованих Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) для зменшення сигаретного диму.

Важливо: це не означає, що використання Ploom X Advanced є безпечним або усуває ризики для здоров’я чи залежності, пов’язані із вживанням тютюну. Жоден тютюновий виріб не є безпечним.

* На основі доступних даних, отриманих машиною, що порівнюють 9 шкідливих компонентів, рекомендованих ВООЗ для зменшення сигаретного диму, виміряних у диму стандартної еталонної сигарети (1R6F) і пари від Ploom X Advanced.

² Порівняння з курінням сигарет. На основі тестування сенсорної панелі, що порівнює інтенсивність тютюнового запаху сигаретного диму та пари від репрезентативних зразків тютюнових стіків із підігрівом Ploom X Advanced.

³ На основі даних JTI, що порівнюють присутність вибраних компонентів у повітрі приміщення після використання Ploom X Advanced і після куріння сигарет за однакових умов.

Переглянути всі статті блогу

Наші останні новини та оновлення