ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО РОСЛИНУ ТЮТЮНУ

Що таке тютюн і де його вирощують?

11:20 AM - 01.05.2024

Походження насиченого смаку тютюну

Вірте чи ні, але існує понад 70 сортів тютюну, або, краще сказати, Nicotiana tabacum. Ця рослина з родини пасльонових характеризується простими овальними листками, товстими волохатими стеблами та великими кистями квітів, які варіюються від червоних і рожевих до кремових і білих. І саме листя видає насичений, солодкий, землистий аромат, коли його вперше збирають і сушать.

Звідки походить тютюн і де його вирощують?

Тютюн родом з Америки - це культура, яка найкраще росте на багатих ґрунтах і під сонячними променями. Сьогодні відповідь на питання, звідки походить тютюн, можна знайти в будь-якій точці земної кулі. На відміну від свого тропічного походження, зараз тютюн вирощують аж на півночі Норвегії і аж до Австралії.

Історики вважають, що тютюнове листя почали курити понад 12 300 років тому. Сьогодні тютюн асоціюється з такими продуктами, як сигарети, тютюнові стіки та тютюнові кисети.

Як Ploom використовує вміст тютюну?

У Ploom ми створили сучасний тютюновий досвід з нашими стіками Sobranie. Ми відбираємо тютюн з більш ніж 30 країн світу, щоб створити суміш, яка забезпечить багатий тютюновий аромат від початку до кінця куріння Ploom X Advanced. Наприклад, темне тютюнове листя з Африки, що пройшло вогневу обробку, обрано за його смажений горіховий аромат. У той час як середземноморські рослини привносять тонкі пряні, деревні, з деякими кисло-солодкими відтінки, а азіатське листя тютюну, висушене у вогні, додає пряні, вершкові, злегка деревні нотки.

Це стало можливим завдяки нашій фірмовій суміші ActivBlend із додаванням пластинки тютюну – найякіснішої частини листя, з якої виходить автентичний аромат справжнього тютюну.

Як довго зберігається тютюн?

Період вирощування тютюнових рослин напрочуд короткий. Саджанці, які пізніше використовуються в стіках Sobranie, вирощуються протягом 60 днів перед посадкою, а зріле листя збирається через два-чотири місяці. Саме тоді ми обробляємо та пакуємо врожай і безпечно витримуємо його на нашому складі від кількох місяців до кількох років.

Що таке бездимний тютюн і які бувають аромати?

У контексті тисячолітньої історії, історія нагрітого тютюну дуже коротка. І, як будь-яку інновацію, описати іі можна у різний спосіб - бездимний тютюн лише один з них.

У компанії Ploom ми прагнемо надавати продукцію вищої якості зі зниженим потенціалом ризику¹, Для цього ми розробили Ploom X Advanced та тютюнові стіки Sobranie, які забезпечують автентичний аромат тютюну, без диму і попелу, даючи при цьому не такий інтенсивний відтінок тютюну, як традиційні сигарети².

Наша унікальна суміш ActivBlend міститься в кожному стіку Sobranie. Стік виготовлений зі сміші трьох сортів високоякісного тютюну з додаванням тютюнової пластинки, що забезпечує виняткові відтінки аромату.

Протягом всього шляху, від насіння до стіку, ми нарізаємо тютюн, щоб досягти найкращої площі поверхні для нагрівання. Потім додається волога та ароматизатори, щоб ви могли насолодитися тютюновими ароматами, що варіюються від темних, димних і пряних до складних відтінків ванілі, меду, карамелі та кави.

Оберіть Tan, Gold, Purple Option, Baize Option, Green Option. Досліджуйте майстерно створене поєднання інтенсивних тютюнових ароматів, яке пропонує Ploom X Advanced та тютюнові стіки Sobranie. Дізнайтеся більше про те, як довго зберігаються тютюнові стіки Sobranie.

Скорочення на 90-95% в середньому по 9 токсичних речовинах*.

Ploom X Advanced - це наш інноваційний продукт нагрівання тютюну, який, на нашу думку, має значний потенціал як продукт зі зниженим рівнем ризику порівняно з палінням сигарет.

Ploom X Advanced в середньому на 90-95% знижує рівень 9 компонентів, рекомендованих Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВООЗ) для зниження рівня шкідливих речовин у сигаретному димі.

Важливо: Це не означає, що використання Ploom X Advanced є безпечним або усуває ризики для здоров'я чи залежність, пов'язані з вживанням тютюну. Жоден тютюновий продукт не є безпечним.

* На основі наявних даних машинних вимірювань, що порівнюють 9 шкідливих компонентів, рекомендованих ВООЗ для зменшення шкідливого впливу тютюнового диму, виміряних у димі стандартної еталонної сигарети (1R6F) та у парі від Ploom X Advanced.

² Порівняння з курінням сигарет. На основі сенсорного панельного тестування, що порівнює інтенсивність тютюнового запаху сигаретного диму та пари репрезентативних зразків нагрітих тютюнових стіків Ploom X Advanced.

Переглянути всі статті блогу

Наші останні новини та оновлення