МИСТЕЦТВО НАГРІВАННЯ ТЮТЮНУ

Представляємо Ploom - унікальну технологію нагрівання тютюну

10:00 AM - 01.05.2024
Технологія нагрівання тютюну змінює світ куріння для дорослих. Вона не передбачає горіння, тож дим буквально випадає з рівняння, і ви можете насолоджуватися насиченим смаком тютюну, не занурюючись у власну хмару диму. Тільки уявіть собі задоволення від можливості насолоджуватися тютюном, не турбуючи оточуючих.

Ласкаво просимо у світ Ploom

Бренд, присвячений розробці продуктів для нагрівання тютюну, таких як унікальний Ploom X Advanced, які дають дорослим курцям справжню альтернативу сигаретам. Ploom використовує силу тепла за допомогою ексклюзивної технології HeatFlow, яка розкриває смак тютюну без жодного горіння.

Ploom - це поєднання вишуканого дизайну і технології, яке обіцяє задоволення від тютюну, де б ви не знаходилися - на відкритому повітрі, на музичному фестивалі або в приміщенні з друзями.

Технічний огляд Ploom

Ploom X Advanced має ребристу нагрівальну камеру, яка використовує технологію HeatFlow і працює зі спеціально розробленими тютюновими стіками Sobranie. Після потрапляння в нагрівальну камеру, стік стискається, що дозволяє повітрю вільно обтікати його.

Стік ніколи не контактує безпосередньо з нагрівальним елементом, тому практично не обвуглюється. Натомість Ploom X нагріває кожний стік ззовні при постійній температурі. Саме це рівномірне тепло робить процес паління приємним, розкриваючи інтенсивні тютюнові, фруктові або ментолові смаки, залежно від того, який стік Sobranie ви обрали.

Всі ці унікальні технології та точна інженерія створені з використанням високоякісних матеріалів і втілені в стильному сучасному дизайні, який легко поміщається в кишені або сумочці. Дізнайтеся більше про те, як ви можете стилізувати Ploom, в нашій статті в блозі "Представляємо Ploom - де технології зустрічаються зі стилем".

Де тютюн зустрічається з технологіями

Інноваційна система нагріву тютюну сама по собі нічого не варта, якщо вона не забезпечує відмінний смак тютюну. І в даному випадку технологічність передбачена не тільки в пристрої Ploom X Advanced.

Тютюнові стіки Sobranie можуть виглядати як звичайні сигарети, але на цьому їх схожість закінчується. Спеціально розроблені для використання з Ploom X Advanced, вони містять ActivBlend, унікальну суміш високоякісного тютюнового листя, включаючи сорти Virgina, Burley и Orienta, а також тютюнову пластинку, щоб надати більше унікального смаку, який походить від справжнього тютюну. Весь процес створення стіків Sobranie - від фермерів, які доглядають за насінням, до фінального контролю якості  - це шлях ретельного вивчення, експертизи та постійного вдосконалення. Щоб забезпечити багате розмаїття смаків, ми ретельно обробляємо тютюн і додаємо ароматизатори, надаючи йому смакові нотки від насиченого тютюну до крижаних ментолових. 

Таке поєднання технологій і техніки гарантує вам чудові смакові відчуття, який би смак стіків Sobranie ви не обрали - чи то інтенсивний табачний, фруктовий або охолоджуючий ментол, в асортименті знайдеться щось на ваш смак. Відкрийте для себе весь асортимент у нашій статті в блозі "Як довго служать стіки Sobranie?".

Створено відповідно до вашого стилю

Самовираження є стандартним для Ploom. Оберіть золотистий, срібний, синій або чорний колір пристрою, а потім додайте до нього привабливу  магнітну передню панель. Панель доступна в 10 кольорах на вибір, щоб ви могли миттєво оновити зовнішній вигляд пристрою — чи потрібен вам діловий чорний або яскравий кольоровий, щоб заявити про себе, Ploom забезпечить вас усім необхідним.

Ploom зосередився не лише на формі та функціях. Персоналізація також є частиною рівняння, саме тому Ploom постачається з низкою аксесуарів, які відповідають вашому стилю життя. Від чохлів для перенесення до змінних панелей, від зарядного USB кабеля типу С до стильного контейнера для утилізації табачних стікив — ви можете створити свій унікальний набір Ploom, який буде відповідати вашим потребам вдома, в машині або в дорозі.

Ви готові до світу Ploom? Придбайте свій персоналізований пакет Ploom або скористайтеся послугою прокату.

Переглянути всі статті блогу

Наші останні новини та оновлення