ПОСІБНИК ДЛЯ ПОЧАТКІВЦІВ ІЗ ВЕЙПІНГУ ДЛЯ ДОРОСЛИХ КУРЦІВ

Посібник для початківців з вейпінгу

10:50 AM - 01.05.2024
Для дорослого курця, який розглядає можливість відмовитися від куріння, термінологія вейпінгу може здатися складною, якщо він звик до простої мови, якою спілкується люди про куріння сигарет. Цей посібник для початківців дасть вам всю необхідну інформацію, щоб зрозуміти все: від термінології вейпінгу до того, як почати вейпити, від того, як вейпити і до того, скільки це коштує.

Знайомство з альтернативами

Ідея альтернативи традиційним сигаретам далеко не нова і старіша, ніж ви думаєте. Перша заявка на патент на електронну сигарету або пристрій для вейпінгу була подана в 1930-х роках. Минуло ще 70 років, перш ніж з’явився перший успішний пристрій для вейпінгу, коли в 2003 році китайський фармацевт і винахідник Хон Лік представив продукт, який працював для доставки нікотину.

Розробка тютюнових виробів з підігрівом відбувалася за аналогічною хронологічною схемою: найперші продукти виходили на ринок у 1980-х і 1990-х роках, а потім удосконалювалися протягом 2000-х років. Ви можете дізнатися, як Ploom був на передньому краї інновацій, у цій статті «Історія розігрітого тютюну».

Короткий посібник із термінології вейпінгу

Як і будь-яка сучасна технологія, світ вейпінгу має власну мову та величезний асортимент продуктів на вибір. Якщо вам цікаво, як почати вейпувати, то корисно знати, що вейпи поділяються на три великі категорії:

Класична електронна сигарета або e-cig
- найменший і найпростіший з вейпів, призначений для одноразового використання і подальшої утилізації.

Pod vape – пристрій, який включає акумулятор і змінний pod для постійного використання.

Бокс-мод – відомий своєю квадратною формою, це найбільші та найпотужніші доступні пристрої для вейпа, створені для більш досвідчених вейперів. Вони постачаються з багаторазовим баком і часто з вибором налаштувань потужності.

Який би стиль вейпа ви не вибрали, попередньо заповнений, замінний або багаторазовий резервуар містить рідину, що містить такі інгредієнти, як рослинний гліцерин, пропіленгліколь, ароматизатор і нікотин. Назва рідини відрізняється від бренду до бренду, але найпоширенішими є e-liquid, e-juice або vape juice – все те саме, тільки назва відрізняється.

Пар утворюється в розпилювачі, який містить джерело тепла та гніт, який переносить сік вейпа. Коли ви вдихаєте, сік вейпа нагрівається й утворює «димоподібну» хмару, яка тепер настільки знайома у вейпінгу.

Для порівняння, такі продукти, як Ploom X Advanced, також виробляють пару для вдихання, але в них використовується сучасний тютюновий стік з підігрівом. Тютюнові стіки Sobranie виглядають комфортно знайомими і виготовляються з паперу, фільтра і тютюну. Паличка нагрівається (але ніколи не горить) всередині унікальної чашки HeatFlow від Ploom X Advanced для отримання пари.

Отже, що вам потрібно для вейпа?

Вейпити дуже просто, потрібно лише вирішити, який девайс і рідина, на вашу думку, найкраще підійдуть для вас.

Але перш ніж почати, варто зрозуміти, що вейп не схожий на викурювання сигарети. Майте на увазі, що до соку вейпа додається нікотин, тому він буває різної міцності. Отже, залежно від того, який ви курець, ви можете вибрати продукт і рідину на основі комбінації смакових уподобань і вмісту нікотину.

Стаття «Тютюн з підігрівом» містить більше інформації про відмінності між цими двома альтернативами сигаретам.

Скільки коштує вейп?

Вартість вейпа - відповідь на це коротке запитання слід шукати, розбираючись у всіх можливих комбінаціях вейп-пристроїв, більшість із яких мають деталі, які потребують регулярної заміни, і рідинах для вейпу, що доступні на ринку. 

Якою б не була ваша мотивація змінити свою звичку курити, завжди корисно знати, що ви можете поекспериментувати, спробувавши новий продукт. І якщо ви готові зробити крок у світ нагрітого тютюну, чому б не спробувати послугу прокату вже сьогодні?

Переглянути всі статті блогу

Наші останні новини та оновлення