ПОГОВОРИМО ПРО ЛИСТЯ ТЮТЮНУ

Що таке листя тютюну та їх походження?

12:00 AM - 01.05.2024

Поговоримо про листя тютюну

Це цінна частина рослини, яку ботаніки називають nicotiana tabacum. Можливо, ви не знаєте, що зібране листя тютюну має величезні розміри. Вони можуть досягати метра в довжину, не кажучи вже про 50 см в ширину.

Листя тютюну найвищої якості – це те, що ви знайдете всередині тютюнових стіків Sobranie.

Походження та історія тютюну

Вважається, що листя тютюну почали курити понад 12 300 років тому в місцевостях, де рослини тютюну поширені, як-от південний захід Північної Америки, Мексика, а також деякі частини Південної Америки.

Звідти перші морські дослідники розвезли його по всій земній кулі. Наприклад, на початку 1500-х років він потрапив до Європи завдяки іспанським конкістадорам і до Японії, завдяки португальським мореплавцям. Він потрапив до Австралії на початку 1700-х років у руках приїжджих індонезійських рибалок. По дорозі він потрапив до Китаю та Індії, які до сьогодні залишаються великими виробниками тютюну.

Звідки береться листя тютюну?

Сьогодні, завдяки мореплавцям-першовідкривачам, тютюн вирощують у понад 100 країнах світу. А ми, для створення нашого неповторного асортименту тютюнових стіків Sobranie, використовуємо тютюнове листя лише найвищої якості - від м'якого та витонченого до насиченого та інтенсивного аромату, серед яких точно знайдеться той, який сподобається вам. Дізнайтеся більше про тютюнові стіки Sobranie та їх аромати.

Вирощування тютюну сьогодні

Вирощування тютюну, від насіння до стіка - це процес, який вимагає майстерності та ретельності. У компанії JTI, і особливо у виробництві паличок Sobranie, ми прагнемо до найвищих стандартів дбайливого ставлення до людей і до нашої планети в процесі постачання листя, а також до екологічних методів вирощування тютюну.

Ось чому:

 

  • Ми співпрацюємо з фермерами, які уклали прямі контракти на постачання половини нашого тютюнового листя.
  • Наші саджанці тютюну вирощуються в теплицях або на відкритих полях протягом 60 днів перед посадкою.
  • Наша врожайність включає лише дозрілі листки, зібрані в ідеальний момент вручну або машинами.
  • Наші покупці використовують свої навички та досвід для придбання листя вищого сорту.

Різні сорти тютюну

Наш тютюновий стік Sobranie містить суміш трьох видів тютюну. Кожен сорт тютюну висушується по-різному та постійно відбирається для забезпечення стабільної якості та смаку:

 

  • Virginia – тютюн димової сушки, відомий своїм яскраво-листовим висушуванням тютюну
  • Burley – витриманий на повітрі сорт, який містить менше цукру, ніж деякі
  • Oriental – витриманий на сонці, дуже ароматний, невеликий тютюновий лист

Використання тютюну за допомогою Ploom X Advanced

Ploom X Advanced працює з нашими ексклюзивними тютюновими стіками Sobranie. Він обережно нагріває тютюновий стік за допомогою нашої унікальної технології HeatFlow. Стік при цьому не горить, як сигарета, тому немає ні диму, ні попелу, ні запаху тютюну¹. Дізнатися більше про технологію ви можете в статті "Ploom X Advanced – унікальна технологія нагівання тютюну".

Наші тютюнові стіки Sobranie можуть виглядати як сигарети, але ми їх теж трансформували - і вони не для куріння. Наша фірмова суміш ActivBlend була створена ексклюзивно для Ploom. Ми беремо тютюнове листя і обрізаємо його, щоб досягти оптимальної площі поверхні для нагрівання, щоб ви могли насолоджуватися насиченим тютюновим смаком.

З Ploom X Advanced, менше - це більше. 

Ploom X Advanced пропонує досвід підігрітого тютюну зі зниженням у середньому на 90-95% 9 токсичних речовин².

Доведено, що Ploom X Advanced залишає менш помітні плями на ваших зубах³, залишає менше запаху на одязі та подиху¹. Це означає, що наступного разу, коли дорогою на роботу ви користуватиметеся своїм автомобілем, ви зможете насолоджуватися улюбленим ритуалом, не турбуючи інших. Чому б не перевірити пристрій за допомогою послуги прокату Ploom X Advanced?

¹ Порівняння з курінням сигарет. На основі тестування сенсорної панелі, що порівнює інтенсивність тютюнового запаху сигаретного диму та пари від репрезентативних зразків тютюнових стіків із підігрівом Ploom X Advanced.

² На основі доступних даних машинних вимірювань, що порівнюють 9 шкідливих компонентів, рекомендованих ВООЗ для зменшення сигаретного диму, виміряних у диму стандартної еталонної сигарети (1R6F) і пари від Ploom X Advanced.

³ Порівняння з курінням сигарет. На основі порівняння кольорів зубів великої рогатої худоби, які піддалися впливу сигаретного диму та випарів із репрезентативних зразків нагрітих тютюнових паличок Ploom X Advanced.

⁴ Порівняння з курінням сигарет. На основі тестування сенсорної панелі, що порівнює запах і гедонічну інтенсивність сигаретного диму та пари з репрезентативних зразків тютюнових стіків Ploom X Advanced.

⁵Порівняння з курінням сигарет. На основі тестування сенсорної панелі, що порівнює інтенсивність запаху сигаретного диму та пари від репрезентативних зразків тютюнових стіків Ploom X Advanced.

Перегянути всі статті блогу

Наші останні новини та оновлення