ЯКА ДЕШЕВА АЛЬТЕРНАТИВА ПАЛІННЮ?

Нагрітий тютюн, вейп чи сигарети - що дешевше?

11:00 AM - 01.05.2024
Незалежно від того, якому способу куріння ви надаєте перевагу - сигаретам, нагрітому тютюну чи вейпінгу, корисно зробити крок назад і поглянути на економію коштів, яку можна отримати завдяки впровадженню новітніх технологій.

Пошук дешевшої альтернативи курінню є лише однією з причин переходу від сигарет до альтернативи, як-от розігрітий тютюн. Є й інші, звичайно, зокрема попрощатися з димом і його стійким запахом тютюну вдома¹, в машині та на вашому одязі².

Чи розігрітий тютюн є дешевшою альтернативою курінню?

Ціна пачки сигарет у Великобританії коливається від 9,73 до 13,60 фунтів стерлінгів* [З ВРАХУВАННЯМ ВІДПОВІДНОГО РИНКУ], що означає, що річні витрати для людини, яка викурює 20 сигарет на день, становлять від 3,500 до 5,000 фунтів стерлінгів.

Отже, відповідь на питання, чи є нагрівання тютюну дешевшою альтернативою курінню, є гучним "так". 

Ploom X є передовою технологією нагрівання тютюну і забезпечує багатий смак тютюну та різноманіття нових смаків, а також економить ваші гроші. Якщо ви плануєте перейти на розігрітий тютюн, вам сподобається прочитати "Представляємо Ploom - де технології зустрічаються зі стилем" і дізнатися, як технологія HeatFlow від Ploom є лідером.

Ціна сигарет проти вейпінгу

На відміну від ціни на гарячий тютюн Ploom, яку можна легко розрахувати, набагато складніше вказати різницю у вартості, якщо ви дивитесь на перехід на вейпінг. Ймовірно, це також заощадить ваші гроші протягом року, але це складно підрахувати.

Щоб підрахувати вартість вейпінгу, потрібно додати до рівняння вартість пристрою, кількість пляшок рідини, яку ви використовуєте протягом року, а також койлу та батарейки - не забуваючи при цьому про запасні частини, які можна буде замінити, коли вони зношуються.

Багато що залежить також від стилю і бренду вейпа. На ринку існує майже нескінченна кількість змінних, коли ви поєднуєте тип вейпа зі смаком пропонованої рідини, включаючи рівень нікотину, що міститься в ній. Тож, щоб отримати чіткий розрахунок вартості, потрібно провести багато досліджень.

Ціна, звичайно, не єдиний фактор, який слід враховувати. При переході на вейпінг слід також пам'ятати, що, хоча більшість рідин містять нікотин, жодна з них не містить натурального тютюну, а лише ароматизатори, про що йдеться в цьому посібнику для початківців у сфері вейпінгу

Переглянути всі статті блогу

Наші останні новини та оновлення